Τα ωραία cosplay πάντα τραβάνε τα βλέμματα στις εκδηλώσεις. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί κάποιος να ενδιαφερθεί και να ξεκινήσει το cosplay. Πολλοί αναρωτιούνται λοιπόν από πού να διαλέξουν το πρώτο τους κοστούμι, ώστε να αρχίσουν να εξοικειώνονται με το χόμπι αυτό. Ας πάμε να δούμε μερικά anime που προσφέρονται για ωραία και ταυτόχρονα προσιτά cosplay για αρχαρίους!

#1 One piece

Πρώτο στη λίστα είναι το πολύ δημοφιλές one piece: Luffy, Zoro, Sanji και Nami απαιτούν ελάχιστο ρουχισμό, make up και μια απλή περούκα για να γίνουν.

Το anime One piece.
Οι ήρωες της σειράς.

#2 Death note

Δεύτερο το επίσης διάσημο Deathnote. Δύο από τους πρωταγωνιστές,ο L και ο Light Yagami, έχουν απλά ρούχα και ελαφρύ make up που γίνεται εύκολα.

Deathnote.
Ο Light και ο L.

#3 Tokyo Ghoul

Αρκετοί χαρακτήρες από τη σειρά προσφέρονται για εύκολα cosplay. Ο Kaneki της πρώτης σαιζόν, η Touka και η Rize είναι κάποιο από αυτούς εξ’αιτίας του απλού ρουχισμού τους.

Tokyo ghoul anime.
Η σειρά Tokyo ghoul.

#4 Pokemon

Κλασσικό anime, που πολλοί από εμάς έβλεπαν σαν παιδιά. Ο Ash και η Misty, δύο από τους πρωταγωνιστές της σειράς είναι καλή επιλογή για αρχαρίους. Το μόνο αντικείμενο που ίσως χρειαστεί λίγη δουλειά για να φτιαχτεί είναι το καπέλο του Ash.

Οι χαρακτήρες του anime Pokemon.
Brock, Ash και Misty.

#5 Noragami

Ακόμα ένα διάσημο anime στη λίστα μας. Συγκεκριμένα ο πρωταγωνιστής, Yato, με τα απλά ρούχα του είναι ιδανικός για πρώτο cosplay. Το σπαθί του μπορεί να το φτιάξει κάποιος τροποποιώντας μία πλαστική katana από κατάστημα παιχνιδιών.

Yato,του anime Noragami.
Yato, από Noragami.

Αυτά ήταν μερικά από τα anime που μπορεί να επιλέξει κάποιος όταν εισέρχεται στον κόσμο του cosplay, καθώς οι στολές διακρίνονται από εύκολα υλικά και χαμηλό κόστος. Για όλους υπάρχουν λύσεις και φυσικά αν κάποιος ψάξει λίγο θα καταλάβει πως όσο περισσότερο ασχολείται με το χόμπι, τόσο καλύτερα θα του βγαίνουν και τα cosplay.


Πηγές:
https://myanimelist.net/
https://www.myanimeshoponline.com/
https://goboiano.com/


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.