Το cosplay είναι ένα πολύ ιδιαίτερο χόμπι που κερδίζει συχνά τις εντυπώσεις. Πολλοί πιστεύουν πως είναι για τους νέους, όμως μια γυναίκα από τη Ρωσία έρχεται να καταρρίψει αυτήν την αντίληψη για τα καλά. Η Marina Badyanova, από το Saint Petersburg, αποδεικνύει σε όλους πως η ηλικία στην τέχνη δεν έχει καμία σημασία.

Queen cosplay.
Φωτογραφία: https://vk.com/mur_foto

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κόρες και οι ανιψιές της θέλησαν να κάνουν θεματικές φωτογραφίσεις. Η Marina φρόντιζε να τις βρει τα κατάλληλα ρούχα και να τις ντύσει, μιας και ήταν εύκολο για την ίδια, όπως έλεγε.

Φωτογραφία: https://vk.com/michael_klimkovich

Κάποια στιγμή τα κορίτσια βαρέθηκαν, αλλά η Marina συνέχισε να ασχολείται. Έφτιαχνε κοστούμια για διασκέδαση και όταν ένας φωτογράφος την προσκάλεσε σε φωτογράφιση, δέχτηκε μετά χαράς. Έκτοτε, συμμετέχει και διοργανώνει events τέτοιου τύπου και είναι πασίγνωστη στους συναφείς κύκλους. Έχει γίνει διάσημη για τους δραματικούς χαρακτήρες που δημιουργεί, οι οποίοι φαίνεται να ξεπηδούν μέσα από βιβλία φαντασίας!

Φωτογραφία: https://vk.com/sergejrekhov

Όσον αφορά την έμπνευση, η Marina δεν χρειάζεται να ψάξει πολύ. Υπαίθριες αγορές, ένα καπέλο, ένα παραδοσιακό φόρεμα, αρκούν για να γεννηθεί ένας χαρακτήρας στο μυαλό της. Τα υπόλοιπα είναι εύκολα… αναζήτηση στο Google για σχέδια και οδηγίες ραψίματος. Χαρακτηριστική είναι η συνδρομή της για την παγκόσμια μέρα της γυναίκας μέσω του cosplay!

Protestor cosplay.
Φωτογραφία: https://vk.com/e.vishnevskaya

Τα φορέματα και τα κοστούμια της είναι πολύ περιποιημένα και λεπτομερή. Σε τέτοιο βαθμό, ώστε κάποιος να σκεφτεί ότι το επάγγελμά της σχετίζεται με ραπτική. Όμως η Marina εργαζόταν όλη της την ζωή σε μια εταιρία έργων Μετρό, δηλαδή δεν είχε καμία σχέση με το αντικείμενο!

Lady with raven.
Φωτογραφία: https://vk.com/belovoronskaya

Τα τελευταία πέντε χρόνια η Marina βρίσκει μεγάλη ικανοποίηση στο cosplay και τις φωτογραφίσεις, αν και απασχολημένη με τα εγγόνια της. Με τον τρόπο της, η 57χρονη κυρία από τη Ρωσία δείχνει περίτρανα στον κόσμο πως το cosplay δε γνωρίζει ηλικία!

Witch cosplay.
Φωτογραφία: https://vk.com/odara

Πηγές:
https://vk.com/id150973736
https://www.rbth.com/

Categories: Cosplay

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.