Τα cons στη χώρα μας συνεχίζονται μετά την πανδημία με το Athens Art Festival. Αρχικά το comicdom, έπειτα το e-gaming και τώρα… κάτι φρέσκο. Η έκθεση αυτή, αφιερωμένη στην τέχνη, έλαβε χώρα στο Γκάζι.

Το Athens Art Festival διοργανώθηκε πρώτη φορά φέτος, το τριήμερο 22-24 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη. Η πρόσβαση σε αυτό ήταν εύκολη, καθώς βρισκόταν σε κεντρική περιοχή της Αθήνας. Η μέρα ήταν γεμάτη με θεατρικές παραστάσεις, έκθεση έργων τέχνης, μουσική και stand up comedy. Πολύ θετικό το γεγονός ότι το πρόγραμμα κάλυπτε τόσο παιδιά όσο και ενήλικες.

Festival program.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ.
Live concert.
Ζωντανή μουσική.
Έκθεση τέχνης.
Από την έκθεση ζωγραφικής.

Στην έκθεση παρευρίσκονταν και καλλιτέχνες με τους πάγκους τους, που αναδείκνυαν μέρος της δουλειάς τους. Δημιουργοί κόμικ , χειροτεχνημάτων αλλά και φωτογράφοι, τίμησαν με την παρουσία τους το φεστιβάλ.

Kostas Fragiadakis.
Ο Κώστας Φραγκιαδάκης με τα έργα του.
Nick Gialouris.
O πάγκος του Νίκου Γιαλούρη.
Foto games specilists.
Οι Foto Games Specialists.
Φωτογραφία από την ομάδα του Art Festival.

Φυσικά, δεν έλειψαν οι cosplayers από το event. Με όμορφες στολές από anime και όχι μόνο, έδωσαν χρώμα και αέρα φαντασίας στο φεστιβάλ!

Cosplayers having fun.
Two cosplayers.

Με την δημιουργία μιας νέας εκδήλωσης, δόθηκε η ευκαιρία στον κόσμο να έρθει σε επαφή με ποικίλες μορφές τέχνης. Ήταν στο σύνολό της μια όμορφη πρωτοβουλία, που προσέφερε πολλά στα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας. Όσοι ήρθαν έφυγαν με πλούσιες εμπειρίες και το σημαντικότερο: ακόμα περισσότεροι άνθρωποι γνώρισαν την τέχνη του cosplay!0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.