Οι νουβέλες είναι πολύ διαδεδομένες στην Ιαπωνία. Αρκετά συχνά, μεταφέρονται σε manga ή και anime με μεγάλη επιτυχία. Τέτοια παραδείγματα είναι το Overlord, The Familliar of Zero, The Time I Got Reincarnated as a Slime και άλλα πολλά. Ονομάζονται light novels και πλέον είναι διάσημα σε όλο τον κόσμο. Μια τέτοια νουβέλα είναι και το “I’m in love with the villainess” της Inori, με πρωταγωνίστρια την Rae Taylor.

Rae Taylor and Claire Francois.
Rae Taylor και Claire Francois στο εξώφυλλο του πρώτου τόμου.

H ιστορία ακολουθεί την Oohashi Rei, η οποία πεθαίνει από υπερκόπωση και μετενσαρκώνεται στην ηρωίδα του αγαπημένου της παιχνιδιού ” Revolution “, Rae Taylor. Ο κόσμος του παιχνιδιού μοιάζει με αυτόν της προβιομηχανικής Ευρώπης μαζί με το στοιχείο της μαγείας. Η Rae δεν αργεί να προσαρμοστεί στην καινούρια της ζωή μιας και η ευκαιρία που της παρουσιάστηκε είναι μοναδική: να έρθει σε επαφή με τον αγαπημένο της χαρακτήρα, την Claire Francois.

Το παιχνίδι αρχικά ήταν στοχευμένο στο ρομάντζο της παίκτριας με τους βασικούς χαρακτήρες του. Η Claire όμως ήταν η βασική ανταγωνίστρια, που προσπαθούσε να σαμποτάρει την πρωταγωνίστρια. Γεννημένη σε αριστοκρατική οικογένεια, με υπεροψία και φθόνο, ήταν δύσκολος αντίπαλος. Παρ’ όλα αυτά ήταν εκείνη που είχε κερδίσει την καρδιά της Rae.

Claire Francois enraged.
H Claire δείχνει την δύναμή της.

Η Rae και η Claire σπουδάζουν στην ακαδημία για μάγους του βασιλείου Bauer και βρίσκονται στην ίδια τάξη. Η απότομη αλλαγή της “νέας” Rae, προβληματίζει και κάνει έξω φρενών την Claire που είχε συνηθίσει να της κάνει την ζωή δύσκολη. Από την άλλη, η Rae δεν διστάζει να κυνηγάει την Claire διατυμπανίζοντας τον έρωτά της για αυτή με κάθε ευκαιρία. Σιγά- σιγά αποκαλύπτεται πώς η Claire δεν είναι τόσο μοχθηρή όσο στο παιχνίδι και αρχίζουν να έρχονται πιο κοντά οι δυο τους.

Στην ιστορία συμμετέχουν και πολλοί άλλοι χαρακτήρες, όπως οι πρίγκηπες του Βασιλείου που βρίσκεται η ακαδημία. Αυτοί ήταν και οι βασικές επιλογές ρομάντζου στο παιχνίδι Revolution. Οι γνώσεις της Rae πάνω στο παιχνίδι την βοηθούν να ξεπεράσει πολλά προβλήματα που παρουσιάζονται, δίνοντας στους υπόλοιπους τη εντύπωση πως προβλέπει το μέλλον. Όμως η ίδια ανακαλύπτει πως αυτός ο κόσμος και το παιχνίδι δεν είναι εντελώς πανομοιότυποι…

Major characters.
Μερικοί από τους κύριους χαρακτήρες.

Η νουβέλα γνώρισε αποδοχή από το κοινό και έχει γίνει μεταφορά της σε manga, το οποίο είναι σε εξέλιξη. Ο τελευταίος τόμος του light novel θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2022. Η ιστορία περιέχει δράση, καλογραμμένους ήρωες, χιούμορ και φυσικά ρομάντζο. Αξίζει να της δώσετε μια ευκαιρία αν αυτό το είδος σας τραβάει το ενδιαφέρον!


Πηγές:
https://sevenseasentertainment.com/
https://en.wikipedia.org


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.