Μια νέα διοργάνωση, το games and food festival, έκανε την εμφάνισή της τον Ιούλιο του 2022. Φαγητό και τεχνολογία έσμιξαν σε ένα ιδιαίτερο χορό, στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου. Με την υποστήριξη του Κωτσόβολου, ο κόσμος ήρθε σε επαφή με βιντεοπαιχνίδια, γαστρονομικές δημιουργίες, μουσική, cosplay και πολλούς καλλιτέχνες. Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία, που ενθουσίασε και τράβηξε άτομα από όλες τις γωνιές της Αττικής.

Το φεστιβάλ περιλάμβανε τρεις μεγάλες αίθουσες και υπαίθριο χώρο. Η μία ήταν αφιερωμένη στο φαγητό και είχε πάγκους καταστημάτων που μπορούσες να δοκιμάσεις προϊόντα, καθώς και μουσική σκηνή. Η δεύτερη περιλάμβανε πάγκους καλλιτεχνών και πολλούς υπολογιστές. Στην τελευταία βρισκόταν μια μεγάλη σκηνή όπου γίνονταν παρουσιάσεις και περίπτερα εταιριών στα οποία ο κόσμος ερχόταν σε επαφή με είδη τεχνολογίας, όπως το vr gaming. Στον εξωτερικό χώρο υπήρχαν μερικές καντίνες και τραπέζια για να μπορούν να ξεκουράζονται οι επισκέπτες.

Φυσικά, δυναμική ήταν και η παρουσία των cosplayers στο games and food festival. Μάλιστα, απολάμβαναν και δωρεάν είσοδο καθ’ όλη τη διάρκειά του. Ντυμένοι ως χαρακτήρες από games και anime, προσέθεσαν την ιδιαίτερη νότα τους στο event.

Τέλος, συμμετείχαν και πολλοί διάσημοι στο φεστιβάλ, όπως ο Αλέξανδρος Τσουβέλας και ο Χαγιάτε. Youtubers, influencers και tiktokers συναντήθηκαν με φανς και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Συνοπτικά, το games and food festival αποτέλεσε μια πολύ καλή πρωτοβουλία, ειδικά μετά από την περίοδο της πανδημίας. Ήταν κάτι διαφορετικό από τα cons που έχουμε συνηθίσει και ελπίζουμε να επαναληφθεί σύντομα!



0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.