Το Athens Art festival επέστρεψε για δεύτερη χρονιά! Πρόκειται για μια διοργάνωση αφιερωμένη στις τέχνες, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 21-23 Οκτωβρίου στο Γκάζι. Πλήθος καλλιτεχνών, μουσικών ομάδων και cosplayers έσπευσαν να τιμήσουν το φεστιβάλ με την παρουσία τους.

Head of the festival presentation.
Η Vicky των FGS με τον παρουσιαστή της εκδήλωσης, Γιάννη Διακονικόλα.
(Φωτογραφία από τους Fotogames Specialists)

Ο χώρος της εκδήλωσης ήταν ενιαίος, στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ. Για τις διάφορες παρουσιάσεις είχε τοποθετηθεί μία μεγάλη εξέδρα στο πάνω μέρος. Στον υπόλοιπο χώρο υπήρχαν πάγκοι εκθετών, retro arcades, εκθέσεις τέχνης και το μέρος της φωτογράφισης των cosplayers.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιλάμβανε ποικίλες εκδηλώσεις. Μερικές από αυτές ήταν παρουσίαση του ιαπωνικού ερωτικού δεσίματος «shibari», μουσικά σχήματα και σεμινάριο σχετικά με φωτογραφία και σύνθεση. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, υπήρχαν πάγκοι με φαγητό και ροφήματα για τις ανάγκες των επισκεπτών και των εκθετών. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον παρουσιαστή της εκδήλωσης, Γιάννη Διακονικόλα. Γεμάτος ζωντάνια και θετική ενέργεια, κρατούσε το ενδιαφέρον αμείωτο σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Μεγάλος ήταν και ο αριθμός των cosplayers που προσήλθαν στην εκδήλωση. Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες με τους αγαπημένους τους ήρωες. Επιπλέον, την τρίτη μέρα πραγματοποιήθηκε και διαγωνισμός cosplay με πλούσια δώρα!

Οι cosplayers που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.
(Φωτογραφία από τους Fotogames Specialists)

Συνοψίζοντας, το Athens art festival επέστρεψε με πλούσιο πρόγραμμα για μια ακόμα χρονιά. Η υποστήριξη που έλαβε από τον κόσμο ήταν μεγάλη και ελπίζουμε να το επισκεφτούμε και την επόμενη φορά!0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.