Το Gameathlon winter, ένα διήμερο που περίμεναν gamers, cosplayers και καλλιτέχνες, επέστρεψε! Το τελευταίο σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, το κλειστό γήπεδο tae kwon do στο Παλαιό Φάληρο κατακλύστηκε από κόσμο. Πιστό στο ραντεβού του μετά την πανδημία πλέον, το Gameathlon έκλεψε τις εντυπώσεις στην δέκατή του επέτειο.

The entrance.
Η πρόσοψη του con.
Cosplayers chilling.
Cosplayers χαλαρώνουν έξω από το Gameathlon.

Όπως κάθε φορά, το ισόγειο ήταν αφιερωμένο σε περίπτερα εταιριών βιντεοπαιχνιδιών, gaming εξοπλισμού και χώρους για e-sports. Στο κέντρο βρισκόταν η σκηνή όπου λάμβαναν χώρα παρουσιάσεις, διαγωνισμοί και συναυλίες. Παράλληλα υπήρχε σε ξεχωριστό χώρο η arena 2 η οποία είχε και επιτραπέζια, για να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες της εκδήλωσης.

Στον πρώτο όροφο βρίσκονταν οι πάγκοι των εκθετών και καλλιτεχνών, περίπτερα καταστημάτων με gaming και anime merchandise, καθώς και χώρος σίτισης. Υπήρχε επίσης χώρος όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να κάνουν τατουάζ αγαπημένα τους σχέδια. Πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες έλαβαν μέρος στο Gameathlon winter, δείχνοντας έτσι τον δυναμισμό της τέχνης στη χώρα μας.

Φυσικά, οι cosplayers δεν μπορούσαν να λείπουν. Η διοργάνωση τους παραχωρούσε ελεύθερη είσοδο το διήμερο, το οποίο ήταν μια πολύ όμορφη κίνηση. Πέρα από το cosplay parade και τον διαγωνισμό cosplay, οι επισκέπτες είδαν από κοντά και έβγαλαν φωτογραφία πολλούς από τους αγαπημένους τους ήρωες. Οι cosplayers πάντα δίνουν ξεχωριστή νότα στα cons.

Συνοψίζοντας, το Gameathlon winter έκανε δυναμική είσοδο στο 2023. Αν και αρκετός κόσμος σίγουρα βρισκόταν εκτός πόλης για το τελευταίο τριήμερο των Απόκριων, οι επισκέπτες ήταν πολλοί. Η συμμετοχή μεγάλου αριθμού καλλιτεχνών, cosplayers αλλά και του κόσμου, δείχνει πως η διοργάνωση έφερε εις πέρας την αποστολή της. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια και αναμένουμε το επόμενο Gameathlon!


Πηγή:
https://gameathlon.eu/en/event/


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.