Το The Comic con επέστρεψε πολύ σύντομα κοντά μας. Στην 7η επέτειό του, τήρησε όπως πάντα τις προδιαγραφές στις οποίες μας έχει συνηθίσει. Ένα μαγικό τριήμερο, από τις 5 έως και τις 7 Μάη στη Θεσσαλονίκη, χάρισε στον κόσμο υπέροχες στιγμές.

Η κύρια είσοδος του συνεδριακού κέντρου.

Σταθερά πλέον το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο είναι η γωνιά του The Comic con. Προσεγμένος χώρος, με όλες τις παροχές που αρμόζουν σε έκθεση. Η κεντρική αίθουσα περιλάμβανε τους εκθέτες, περίπτερα καταστημάτων, εκδοτικών και καλλιτεχνών, καθώς και την σκηνή. Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους. Δίπλα από τη σκηνή, είχε τοποθετηθεί το cosplay alley, με πάγκους επιφανών Ελλήνων cosplayers. Σε κοντινή απόσταση υπήρχε και χώρος ομιλιών, εργαστηρίων και έκθεσης έργων τέχνης. Αφιέρωμα φέτος είχε δοθεί από το The Comic con στον Morris, δημιουργό του Λούκι Λουκ!

Anime portal store.
Το Anime portal συνεχίζει τη δυναμική του παρουσία στα cons.

Οι προσκεκλημένοι ήταν πολλοί, όπως κάθε φορά. Είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν σκιτσογράφους και ηθοποιούς και να πάρουν την υπογραφή τους.

Το The Comic con έχει εδραιωθεί σαν πόλος έλξης των cosplayers. Μεγάλος αριθμός από cosplays γέμισε το Βελλίδειο, ακόμα και τους εξωτερικούς χώρους! Ευφάνταστα κοστούμια και χαρακτήρες, έδωσαν ακόμα περισσότερη ζωντάνια στο con.

Η ομάδα του Τhe Comic con αξίζει πολλά συγχαρητήρια και αυτή τη φορά, όπως και οι εθελοντές. Η αγάπη για το con αποτυπώνεται και στη συμμετοχή του κόσμου, από όλες τις περιοχές της χώρας. Πλέον το Comic con έχει γίνει θεσμός που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία!


Πηγές:
https://www.facebook.com/thecomiccon
https://thecomiccon.gr/


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.