Το fantasy festival συνεχίζει την δυναμική του παρουσία στο Περιστέρι. ‘Όπως και πέρυσι, το Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου η γιορτή της φαντασίας έδωσε τον παλμό της στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

The entrance to the festival.
Η είσοδος στο φεστιβάλ.

Μετά την πολύ καλή παρουσία του στο χώρο, το fantasy festival συνέχισε και φέτος στην ίδια τοποθεσία. Οι αίθουσές του παρείχαν ευκαιρίες στον επισκέπτη να καταπιαστεί με πολλά πράγματα, από την αγορά προϊόντων μέχρι τοξοβολία και σπαθασκία. Υπήρχε επίσης και χώρος εστίασης με φαγητό και ποτό.

Όπως συνηθίζεται, υπήρχαν οι πάγκοι καλλιτεχνών, περίπτερα καταστημάτων καθώς και τραπέζια πολλών ομάδων. Οι επισκέπτες μπορούσαν να πραγματοποιήσουν αγορές σε βιβλία, κόμικς, κοσμήματα και πολλά άλλα προϊόντα σχετικά με το φανταστικό. Παράλληλα, μπορούσαν να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες τοξοβολίας, rpg επιτραπέζιων, kendo και να γνωρίσουν το larp στοιχείο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του fantasy festival πραγματοποιούνταν ομιλίες και παρουσιάσεις βιβλίων σε ειδικό χώρο. Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ έγινε και η απονομή των βραβείων Everly, ένας θεσμός που αγαπήθηκε πολύ.

Book presentation.
Παρουσίαση βιβλίου από την Λίλα Κίσσα-Φραγκομίχαλου.

Φυσικά δεν γινόταν να λείψουν οι cosplayers από την εκδήλωση. Η προσέλευσή τους αν και αναμενόμενη, έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό από τους επισκέπτες. Ήρωες από anime, games, βιβλία και σειρές φαντασίας ζωντάνεψαν στο fantasy festival. Υπήρχε επίσης και χώρος για τη λήψη φωτογραφιών των cosplayers από επαγγελματίες φωτογράφους καθώς και μέρος για να αλλάξουν στις στολές τους.

Catra cosplay.
Η Kawaii Demon ως Catra.

Συνοψίζοντας, το fantasy festival μάς θύμισε τους λόγους για τους οποίους έχει λατρευτεί από το κοινό. Μία εκδήλωση ζεστή, με γνώμονα την κοινή αγάπη για το φανταστικό στοιχείο σε όλες του τις εκφάνσεις. Περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο φεστιβάλ!


Πηγές:
https://fantasyfestival.gr


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.