Το μεγαλύτερο event για games και τεχνολογία, το Gameathlon, επέστρεψε τον Οκτώβριο. Στις 27-29 Οκτωβρίου, το Παλαιό Φάληρο φιλοξένησε πλήθος κόσμου που τίμησε την έκθεση , η οποία γιόρταζε τα δέκα της χρόνια. Το πρόγραμμα του τριημέρου περιλάμβανε πολλαπλά τουρνουά βιντεοπαιχνιδιών, esports, live shows, cosplay parade και διαγωνισμό.

The main area.
Άποψη του κεντρικού χώρου και της σκηνής.

Όπως κάθε φορά, ο χώρος στο ισόγειο φιλοξένησε την κεντρική σκηνή και περίπτερα εταιρειών, καθώς και εκθέματα τεχνολογίας. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε τουρνουά, να τα παρακολουθήσουν live, αλλά και να συναντήσουν γνωστές μορφές του χώρου. Στο ισόγειο βρισκόταν επίσης και η Αρένα Β με εκθέτες, card games και δική της σκήνη.

Στον πάνω όροφο βρισκόταν το artist και cosplay alley, χώρος φαγητού και περίπτερα καταστημάτων. Ο χώρος έδινε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να πραγματοποιήσουν αγορές και να στηρίξουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Το anime portal φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει!

Anime portal stand.
Το περίπτερο του anime portal.

Οι αγαπημένοι όλων cosplayers έδωσαν το παρών όπως κάθε φορά. Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως είχαν δωρεάν είσοδο στο event καθ’ όλη τη διάρκεια του gameathlon. Μικροί και μεγάλοι είδαν αγαπημένους τους φανταστικούς χαρακτήρες να ζωντανεύουν και έβγαλαν μαζί τους φωτογραφίες.

Σε γενικές γραμμές οι επισκέπτες έμειναν ικανοποιημένοι από το gameathlon. Παρ΄ όλα αυτά πρέπει να αναφερθεί πως ο εξαερισμός ήταν ανεπαρκής στο χώρο, με αποτέλεσμα ο κόσμος και κυρίως οι cosplayers λόγω στολών να έχουν θέμα με τη ζέστη πολλές φορές.

Το gameathlon έκλεισε φέτος 10 χρόνια παρουσίας στο χώρο. Ο κόσμος συνεχίζει να το τιμά και η προσέλευση είναι μεγάλη. Με γνώμονα την καλή θέληση, μπορούν σίγουρα να γίνουν τροποποιήσεις ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η εμπειρία! Μέχρι το επόμενο Gameathlon, keep gaming!


Πηγές:
https://gameathlon.eu/


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.